History

A Riso Lorenzo márka megalkotásával hiteles, őszinte, maradandó értékek megteremtésére törekedtünk. Gyakori, hogy az olasz családok az egymás iránti szeretetüket és összetartozásukat megjelenítik az általuk előállított és képviselt termékek nevében; mi magunk is ezt a hagyományt követve választottunk brand nevet.
Ügyelünk Lorenzo termékeink megbízhatóságára, állandó magas minőségére, hasonlóképpen ahhoz, ahogyan a szülők kísérik gyermekeiket fejlődésükben, értékeik, egyéniségük kibontakozásában.

Rizs
választékunk

A Riso Lorenzo kínálatban távol-keleti és európai rizsfajtákból több mint tízféle rizs szerepel változatos, úgy a kis-, mint a nagykereskedelmi igényekhez igazodó kiszerelésekben.

Tovább a termékeinkhez...

Lorenzo története

Saját csomagolású rizseink létrehozásával olyan minőségi termékcsalád megalkotását tűztük ki célul, amely méltó kiegészítője és kísérője a már régóta forgalmazott és magas színvonalat képviselő Luigi Tomadini tésztamárkának. Rizsfajtákból és étkezési magokból egyaránt bőséges és igényes választékot képeztünk az olasz tészták gazdag formaválasztéka mellé.

Cereale
választékunk

A Cereale Lorenzo márkanév alatt számos, az egészséges és kiegyensúlyozott étrendbe jól illeszkedő étkezési mag található. Alkalmazkodva az állandóan változó táplálkozási szokások támasztotta igényekhez, termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, gazdagítjuk. Jelenleg több mint 15 féle étkezési magot kínálunk.

Tovább a termékeinkhez...

Technológiánk