Pasta d'oro

Minden vágya egy tál carbonara spagetti vagy egy jó káposztás tészta? De gluténérzékenysége miatt le kell mondania ezekről az egyszerű, ám nagyszerű étkekről, mint ahogyan minden egyéb tésztafogásról is? 

Van egy jó hírünk: Pasta d’oro! 

A kukorica a legismertebb gluténmentes alapanyag, sikérképző fehérjét (glutént) nem tartalmaz. És mivel a Sam Mills cég Pasta d’oro termékei 100% kukoricalisztből, gluténmentes üzemben készülnek, így azokat a lisztérzékenyek is bátran, kellemetlen következmények nélkül fogyaszthatják!

És nem csak ők! Az a tény, hogy a Pasta d’oro tészták a glutén mellett nem tartalmaznak színezékeket, tartósítószereket, koleszterint, laktózt, szóját és tojást sem, és csakis gondosan válogatott, kiváló minőségű, kíméletesen feldolgozott természetes alapanyagokból készülnek, felkeltheti az egyéb intoleranciában szenvedők, valamint az egészséges életmódra törekvők érdeklődését is. 

A Pasta d’oro termékekből tápláló és ízletes ételeket készíthetünk. A kukoricából készült tészta színe jóval sárgább, mint hagyományos társaié. Íze finom, állaga tökéletes, főzéskor nem ragad össze, és a végeredmény „al dente”, azaz feszes, harapható; úgy roppan a fogunk alatt, hogy arra még „az olasz konyha keresztapja”, Gennaro Contaldo is elismerően csettintene. Ráadásul, mivel rendkívül laktató, kevesebbel is beérhetjük. 

A legmagasabb kulináris elvárásokat is kielégíti és az összes elképzelhető tésztaétel készítéséhez felhasználható ez a komoly szakértelemmel és őszinte szenvedéllyel megalkotott nagyszerű termékcsalád; nem véletlen, hogy öt kontinens több mint 50 országában közkedvelt és keresett.   

Válassza akár azért, mert Ön vagy valamelyik szerette gluténérzékeny, akár, mert fontos, hogy mi kerül az asztalra, ha a Pasta d’oro tészták valamelyikével készíti el a család kedvencét, egy tápanyagokban gazdag, szemet gyönyörködtető, ínyenc fogás kerül az asztalra!