Alapítás

Angelo Tomadini

Angelo Tomadini, a jelenlegi cégvezető, Luigi Tomadini ükapja, megalapítja a Tomadini céget, frissen készült kézműves tésztát és pékárut kínál boltjában.

Folytatás

Arcangelo Tomadini

Ebben az évben Arcangelo Tomadini veszi át Angelotól a gyár vezetését. A tészta gyártásában és értékesítésében egyre tapasztaltabbak lesznek, így a Tomadini tészta iránti igény is egyre szélesebb körű lesz a térségben.

Gépesítés

Antonio Tomadini

Antonio Tomadini 1905-től veszi át a cég vezetését aki sajnos korán meghal hátrahagyva 5 gyermekét és feleségét. 1900-as évek elejétől kezdve elindul az Ipari forradalom, amely a termelékenység növekedését eredményezi, modernebb gépekkel.

Megújulás

Luigia nagymama megvesz Rezzato-ban egy öreg papírgyárat, amelyet 1944-re tésztagyárrá alakít át. A következő évtizedekben néhány környékbeli, pénzügyi gondokkal küzdő tésztagyár beolvad a cégbe. A Tomadini cég dinamikusan fejlődik. A tésztaszárítási technológia fejlődésével, idővel sikerül a cégnek a Friuli térség egyik meghatározó tésztakereskedelmi egységévé válni.

Bővülés

Pordenoneban új üzemmel bővül a Tomadini tésztagyártás. A Friuli Venezia Giulia régiókban a Tomadini tészták ekkor már a mindennapi fogyasztási cikkek közé tartoznak.

A tésztagyártást később Pordenoneba koncentrálják, miközben megmarad a rezzatoi egység logisztikai központnak.

Gino Tomadini

Gino Tomadini irányítása alatt folytatódik a termelés, aki igyekszik minél több szakmai tudást átadni fiának Luigi Tomadininek, aki a jelenlegi cégvezető.

Terjeszkedés

A fejlődő cégbe, azzal a szándékkal, hogy a Tomadini márkát világszerte is megismertessék a fogyasztókkal, 1986-tól belép a Danone cégcsoport. A céget ekkor mai tulajdonosa, Luigi Tomadini vezeti.

Folytatás

Luigi Tomadini

Ettől az évtől Luigi Tomadini elkezdi visszavásárolni a céget a Danone cégcsoporttól. Folytatja elődeinek munkáját és fejleszti a céget.

Önállósodás

Luigi végleg kiválik a cégcsoportból és megalapítja az önálló Luigi Tomadini márkát.

Nemzedékek sok-sok évtizedes tapasztalataira és kitartására alapozva Luigi fejleszti és menedzseli saját márkáját.

A világhírű családi márka

175 év alatt a helyi, családi vállalkozás kedvelt tésztája, a világ számos országában ismert, kifogástalan minőségű olasz termékekké vált.

Családom és magam nevében is kívánom, hogy fogyasszák örömmel termékeinket!

Luigi Tomadini