TÉSZTÁINK

Normál formátumok

A Luigi Tomadini márka elsősorban a Tomadini cég elsővonalas tésztáit jelenti. A 100%-ban durumlisztből, víz felhasználásával készült termékek 1843 óta változatlan minőséget képviselnek. A durumlisztből készült tészták előnyös főzési tulajdonságokkal rendelkeznek, formatartósságukat és a kifőtt tészta küllemét tekintve étvágygerjesztőbbek az egyéb összetételű tésztáknál. A durumtészták jól illeszkednek a kiegyensúlyozott, egészséges étrendbe, hiszen lassabban emelik a vércukorszintet, mint az egyéb lisztek felhasználásával készült termékek.

Gazdag formaválasztékot (több mint 30 normál formát) kínálunk: sok köztük tipikusan olasz, de a Magyarországon kedvelt alakzatok – például a fodros kocka, a tarhonya vagy a gyöngykagyló – is megtalálhatók a repertoárban.

Tovább a normál formátumokhoz

Különleges formátumok

A speciális formátumú tészták attól különlegesek, hogy előállításuk folyamata eltér a normál formátumok gyártásától. A speciális formátumok gyártási ideje hosszabb, szárítási technológiája különlegesebb. Általánosságban több időt, szakértelmet, odafigyelést igényelnek az ilyen alakú tészták. Olaszország-szerte számos helyen működnek kisebb családi tésztaműhelyek, ahol ezeket az egyedi és népszerű formákat még kézzel gyártják.

Tovább a különleges formátumokhoz

Tortelloni formák

A legújabb technológiával gyártott Luigi Tomadini Tortellonik egyre kedveltebbek és keresettebbek, mivel remekül beilleszthetők a változatos, könnyű étrendbe.  Elkészítésük egyszerű, ízviláguk olaszosan megnyerő. A félszáraz töltött tészták előnye, hogy a felhasználásig nem igényelnek hűtést és minőségmegőrzési idejük hosszabb a hűtést igénylő termékeknél.

Integrale pasta

Teljes kiőrlésű durumlisztből készült tészták

A teljes gabonaszemekből készült durumliszt felhasználásával előállított tészták ásványi anyagokban gazdagok. Ezért, és magasabb rosttartalmuknak köszönhetően élettani hatásuk kiváló. Ízben és állagban egyaránt remek helyettesítői a normál durumtésztáknak naponta vagy alkalmanként.

Tovább az integrale tésztákhoz...

Paradicsom készítmények

Az olasz tésztaételek egyik elengedhetetlen hozzávalója a paradicsom. A Luigi Tomadini tésztákat, amelyek 1843 óta elkötelezetten minőségi vonalat képviselnek, a 2000-es évek elején újabb, igényes termékcsaláddal bővítették. A kínálatban szereplő, szintén kiemelkedő minőségű paradicsom készítmények alapanyaga Dél-Olaszországból származik.

A betakarított paradicsomokat minőségileg osztályozzák, a legmagasabb minőségűeket raktározzák, így garantálják a megbízható, állandóan magas nívót.

A kínálatban kiskereskedelmi és gasztro kiszerelésű termékek is megtalálhatók.

Tovább a paradicsom készítményekhez...

Lisztek

A tésztagyártás elengedhetetlen feltétele a kitűnő minőségű alapanyag, ezért minden kedves fogyasztónknak ajánljuk a kínálatunkban megtalálható különböző típusú lisztjeinket:

Tésztaipari Durumliszt

Nápolyi Pizzaliszt ’00’, amely az olasz konyhák alapja – az úgynevezett pizzalisztből készült tészta rugalmasabb, lazább, könnyebben gyúrható, mert nem ragad, mégis elasztikus.

Rimacinata újrafinomított durumliszt – kenyér, valamint péksütemények készítéséhez tökéletes választás.

Tovább a lisztekhez...

History