Baby Farfalle

Rendelési kód: 00297

Összetétel:

A farfalle tészta több méretben kapható de mindegyiknek jellegzetes „csokornyakkendő” alakja van.

Egy téglalapból vagy ovális tésztából készül, amelynek két oldalát fodros szélre vágják, a közepét pedig összecsípik, hogy ezt a „nyakkendő” formát megkapják.

Kiszerelések:

Szállítói cikkszám: 00297

Nettó súly:

Tápérték adatok
Energia: 1489kJ / 351kcal
Zsír: 1,0g
Amelyből telített zsírsavak: 0,4g
Szénhidrát: 72,0g
Amelyből cukrok: 3,5g
Rost: 3,0g
Fehérje: 12,0g
Só: <0,01g

Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható

Receptek

Aszalt paradicsomos és diós farfalle tészta

    • 500g farfalle tészta
    • 3 marék dió
    • 10 dkg aszalt paradicsom (1/2 csésze, olajban eltett, zsülienre vágva)
    • 2 gerezd fokhagyma (zúzva)
    • 0.6 dl olívaolaj (1/4 csésze)
    • 20 dkg parmezán sajt (1 csésze)
    • 2 csokor bazsalikom
    • ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
  1. Egy nagy lábasban forraljunk vizet.
  2. Egy kisebb serpenyőben pirítsuk világosbarnára a diót, majd szórjuk át egy nagy salátás tálba. Adjuk hozzá a zsülienre vágott szárított paradicsomot, az áttört fokhagymát és az olívaolajat.
  3. A farfallét főzzük ki a zacskón található utasítás szerint, szűrjük le és öntsük a tálba.
  4. Frissen reszeljük rá a parmezánt, és tépkedjük rá a bazsalikomleveleket. Sózzuk, borsozzuk, keverjük jól össze, és már tálalhatjuk is.