Rendelési kód: 15
Összetétel:
A magyar konyhában keskenysége miatt a legkedveltebb forma mákos, diós, grízes tészta készítéséhet. Az olasz konyhában a magyar vargabéleshez hasonlatos stíriai metélthez kedvelt. Érdekessége ennek a formának, hogy német nyelvterületeken is igen közkedvelt.
Szállítói cikkszám: 001 15
Nettó súly: 500 g
| Tápérték adatok | |
|---|---|
| Energia: | 1489kJ / 351kcal |
| Zsír: | 1,0g |
| Amelyből telített zsírsavak: | 0,4g |
| Szénhidrát: | 72,0g |
| Amelyből cukrok: | 3,5g |
| Rost: | 3,0g |
| Fehérje: | 12,0g |
| Só: | <0,01g |
Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható
Főzési tanácsok
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 8 perc. Al dente.