Rendelési kód: 14
Összetétel:
Olasz jelentése szerint a „szalag” szóból származik ennek a tésztának a neve. Hagyományosan híg, zöldséges ragukhoz használja az olasz konyha, hogy tálaláskor a tészta tetején, jól láthatóak legyenek a különböző zöldségek. A magyar konyhában közkedvelt forma édes tészták alapanyagának.
Szállítói cikkszám: 001 14
Nettó súly: 500 g
| Tápérték adatok | |
|---|---|
| Energia: | 1489kJ / 351kcal |
| Zsír: | 1,0g |
| Amelyből telített zsírsavak: | 0,4g |
| Szénhidrát: | 72,0g |
| Amelyből cukrok: | 3,5g |
| Rost: | 3,0g |
| Fehérje: | 12,0g |
| Só: | <0,01g |
Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható
Főzési tanácsok
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 12 perc. Al dente.