Rendelési kód: 1060
Összetétel:
A Cereale Lorenzo Hajdinát lisztes magja miatt, a köznapi használatban a gabonafélének említik, a köleshez hasonlóan szintén gluténmentes termény. Több évszázada ismert Európa-szerte, a lisztérzékenység „terjedésével” újra teret hódított magának a mindennapi étkezésben. Rendkívül értékes élelmiszer, ásványi anyag, fehérje és vitaminforrás.
Szállítói cikkszám: 1060
Nettó súly:
| Tápérték adatok | |
|---|---|
| Energia: | 1427kJ/341kcal |
| Zsír: | 1,7g |
| Amelyből telített zsírsavak: | 1,1g |
| Szénhidrát: | 71,3g |
| Amelyből cukrok: | |
| Rost: | |
| Fehérje: | 9,8g |
| Só: | >0,15mg |
Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható
Főzési tanácsok
A hajdinát főzés előtt szűrőben átmossuk, majd 2,5-szeres mennyiségű vízben 20-30 perc alatt megfőzzük, ízlés szerint fűszerekkel gazdagíthatjuk. Kiváló étel köretként, levesnek. Őrölve, liszt formában, más gabonákkal keverve desszertekhez is ajánljuk. A Cereale Lorenzo Hajdina csíráztatásra is alkalmas!