Paradicsomszósz, natúr

Rendelési kód: 75003

Összetétel:

Dél-Olaszország napsütötte lejtőin terem az a zamatos paradicsom, amelyből a Luigi Tomadini paradicsomszósz készül. Betakarítás után a paradicsomokat gondosan válogatják és a legjobb minőségűeket azonnal hűtőházakba szállítják, hogy teljesen friss állapotban kerüljenek feldolgozásra. Így lesznek a belőlük előállított készítmények mindig egyformán kiváló minőségűek. A paradicsomszósz az olasz konyha egyik alapanyaga, de Tomadini kiváló terméke a magyaros fogások elkészítéséhez is ideális.

Kiszerelések:

Szállítói cikkszám: 75003

Nettó súly:

Tápérték adatok
Energia: 157 kJ/37 kcal
Zsír: 0,15 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
Szénhidrát: 5,4 g
Amelyből cukrok:
Rost:
Fehérje: 2,35 g
Só: 0,56 g

Nagykereskedelmi szállítási módok bemutatása itt megtalálható

Receptek

Olaszos rakott burgonya

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 kg krumpli
  • 30 dkg darált hús
  • 2,5dl paradicsomszósz
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 tk oregáno
  • 3db paradicsom
  • 30 dkg mozzarella

Megfőzzük a krumplit, a darált húst elkészítjük pörköltnek hozzáadjuk a fokhagymát és az oregánot, majd összekeverjük a paradicsomszósszal. Kb. 15 percig pároljuk.

Egy kivajazott tűzálló tálba rakunk egy sor krumplit, arra a húsos, paradicsomos szószt, majd megszórjuk reszelt sajttal. Folytatjuk addig a rétegezést, amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére szórjunk petrezselymet, karikázzunk paradicsomot, és szórjuk meg sajttal. Előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük kb. 30 percig.